Fusilli
Fostering the Urban Food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation, yhteiseurooppalainen FUSILLI-hanke tuki osallistuvia kaupunkeja ja kaupunkialueita ruokajärjestelmien globaaleissa…
Fostering the Urban Food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation, yhteiseurooppalainen FUSILLI-hanke tuki osallistuvia kaupunkeja ja kaupunkialueita ruokajärjestelmien globaaleissa…
Resto Lab on restonomiopiskelijoiden oppimisympäristö ja kestävän palveluliiketoiminnan kehittämiskumppani. Yhteistyökumppaneille Resto Lab tarjoaa suunnittelu- ja innovaatiotukea sekä palveluliiketoiminnan asiantuntemusta käytännön…
WasteWise – Waste Avoidance Strategies for Environmental Sustainability -hanke kehittää kattavia ratkaisuja ruokahävikin ehkäisemiseen ja vähentämiseen läpi ruokajärjestelmän. Hankkeessa hyödynnetään…
Poikkitieteellisen Dining Flow -projektin tarkoitus on parantaa ruokailijoiden ja palveluntarjoajien kokemuksia, ja lisätä kestävyyttä itsepalveluravintoloissa. Turun yliopiston Flavoria-ravintolatutkimusympäristö on mukana…
Turun yliopiston Flavoria® on tutkimusympäristö, joka tuottaa monitieteistä tietoa ja kuluttajaymmärrystä yhteiskunnan ja liiketoiminnan kestävään kehittämiseen. Se on lounasravintola ja…
Älykäs ruokahävikki haltuun –hankkeen päämääränä on edistää kansallisen ruokahävikkitiekartan mukaisesti hävikin vähentymistä älykkäiden ratkaisujen ja asennekasvatuksen avulla sekä edistää Pohjois-Pohjanmaan…
Wasteless food services in Finland-hankkeessa on julkaistu opas ruokapalveluille ruokahävikin hallintaan ja vähentämiseen. Opas sisältää neljä teemaa; mittaaminen, kehittäminen, viestintä…
Food waste ecosystem -hanke (HEVi) luo pääkaupunkiseudulle uudenlaisen ja verkostomaisen toimintatavan, jonka myötä ruokahävikki vähenee ja sitä pystytään hyödyntämään tehokkaammin.…
PAJATSO-hankkeessa tavoitteena oli rakentaa ruokahävikin alueellinen liiketoimintaekosysteemi. Päämääränä oli, että erilaisia resursseja yhdistelemällä pystyttäisiin kehittämään, konseptoimaan ja demonstroimaan ruokahävikin vähentämiseen…
Hankkeessa kehitettiin toimintamallia, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa. Yhtenä keskeisenä tavoitteena oli myös ruokahävikin vähentäminen.…