Kauppa – tieteelliset julkaisut & raportit
Riipi, Inkeri; Hartikainen, Hanna; Silvennoinen, Kirsi; Joensuu, Katri; Vahvaselkä, Marjatta; Kuisma, Miia; Katajajuuri, Juha-Matti. 2021. Elintarvikejätteen ja ruokahävikin seurantajärjestelmän rakentaminen ja ruokahävikkitiekartta. Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus 49/2021: 72 s
Lehtokunnas, T. & Pyyhtinen, O. 2022. Food, excess, wastage and waste: An ethnography of the practices of framing food products in the Finnish retail sector. Geoforum, Vol. 129, pp. 28-38.
Harrison, E., Kaustell, K. & Silvennoinen, K. 2020. Ruoan uudelleenjakelu ja ruokahävikin vähentäminen.
Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus 31/2020. Luonnonvarakeskus. Helsinki. 50 s.
Hartikainen, Hanna; Riipi, Inkeri; Katajajuuri, Juha-Matti; Silvennoinen, Kirsi. 2019. From Measurement to Management: Food Waste in the Finnish Food Chain. In: Food Waste Management. Solving the Wicked Problem / Närvänen E.Mesiranta N.Mattila M.Heikkinen A. (eds.). Palgrave Macmillan, Cham. 415-439.
Katajajuuri, Juha-Matti; Silvennoinen, Kirsi; Hartikainen, Hanna; Heikkilä, Lotta; Reinikainen, Anu. 2014. Food waste in the Finnish food chain. In: Towards eco-efficient agriculture and food systems : selected papers from the Life Cycle Assessment (LCA) Food Conference, 2012, in Saint Malo, France. Journal of Cleaner Production 73: 322-329.