CIBUS – Cutting food loss and waste in Europe
Cutting food loss and waste (CIBUS) -yhteistyöhankkeen tavoitteena on viedä EU:n ruokahävikki- ja elintarvikejätefoorumin määrittelemiä suosituksia käytäntöön paikallisella tasolla.…
Cutting food loss and waste (CIBUS) -yhteistyöhankkeen tavoitteena on viedä EU:n ruokahävikki- ja elintarvikejätefoorumin määrittelemiä suosituksia käytäntöön paikallisella tasolla.…
Chefstein on ravintoloille suunnattu palvelu, jossa hävikin määrää voi seurata automaattisesti älyvaa’an avulla ja näin vähentää sen määrää eri pisteissä.
eSmiley FoodWaste on digitaalinen ratkaisu ruokahävikin vähentämiseen erilaisille ruoka-alan toimijoille. Järjestelmä räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja eSmileyn asiantuntijoiden ohjauksen avulla…
Sovelluksen tavoitteena on antaa tietoa reaaliajassa kaupoissa noudettavissa olevista ylijäämistä niitä hyödyntäville tahoille sekä helpottaa ylijäämien keräilyä siten mahdollistaen taloudellisen…
PAJATSO-hankkeessa on tavoitteena rakentaa ruokahävikin alueellinen liiketoimintaekosysteemi. Päämääränä on, että erilaisia resursseja yhdistelemällä pystytään kehittämään, konseptoimaan ja demonstroimaan ruokahävikin vähentämiseen…
Ruokahävikkilaskurin avulla jokainen voi arvioida kotona syntyvän ruokahävikin määrän, rahallisen arvon ja hiilijalanjäljen.
Fiksuruoan verkkokaupan valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita Fiksuruoka ostaa suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta.