Vuosina 2020–2021 toteutetun hankkeen tavoitteena on ollut lisätä maaseudun ruokapalveluyritysten osaamista ilmasto -ja ympäristöystävälliseen toimintaan. Tuotettua materiaalia ovat mm. teemalliset…
Mission Zero Foodprint -hanke kehittää pienten ja keskisuurten ravintoloiden ja muiden ruokapalveluyritysten hiilineutraaliutta, siihen tarvittavia älykkäitä ratkaisuja ja työkaluja sekä…
Lukeloki on ammattikeittiöille kehitetty digitaalinen sovellus hävikin mittaamiseen ja hallintaan.
Hävikkimestari on ammattikeittiölle kehitetty digitaalinen sovellus ruokahävikin hallintaan.
Biovaaka on ammattikeittiölle suunnattu digitaalinen palvelu ruokahävikin seurantaan ja hallintaan.
Ammattikeittiöille suunnattu ohjelmisto ruokahävikin mittaamiseen, analysointiin ja vähentämiseen.
Ammattikeittiöille suunniteltu sovellus, jolla seurataan ruokahävikin kokonaismäärää, hävikin arvoa ja hiilijalanjälkeä.
ResQ Club -mobiilisovellus tarjoaa mahdollisuuden ostaa edulliseen hintaan ravintoloista ylijäänyttä ruokaa.
CircularHoodFood-hankkeessa edistetään hiilineutraalin kaupunkiympäristön syntymistä, kiertotalousratkaisuja, ruokaan liittyvän hiilijalanjäljen pienenemistä sekä uuden liiketoiminnan, yhteistyön ja uusien ratkaisujen syntymistä.